Огласи

Дополнителен трет Конкурс за попишувачи

Лого статистика

Државниот завод за статистика на Република Северна Македонија распиша дополнителен, трет конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори. Во продолжение е интегралниот текст на Конкурсот: Дополнителен трет конкурс за попишувачи

Дополнителен Јавен конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктори

Лого статистика

Во продолжение е интегралниот Дополнителен Јавен конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктури за спроведување на Пописот на население, домаќинства и станови во Република Северна Македонија, 2021 година Дополнителен Конкурс за попишувачи

Објавен Конкурсот за негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост

Конкурс

Почитувани, Во тек е спроведувањето на проектот „Центар за помош и нега во домот“. Проект кој е развиен преку меѓуопштинска соработка помеѓу општина Василево и општина Ново Село во партнерство со „Црвен Крст на РСМ ОО Струмица, а ќе се спроведува на територијата на двете општини. Проектот е финансики поддржан од Министерстото за труд и…

Continue reading

Јавен конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктори за Попис 2021

Logo_mk_stat

Јавниот конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктури за Пописот на населението, домаќинствата, и становите во Република Северна Македонија, 2021 можете да го отворите на линкот во продолжение: Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори за Попис 2021

Одлуки за избор и унапредување на административни службеници по интерен оглас 1/2021

LOGO, Opstina Vasilevo

Одлука за избор и унапредување бр. 04-85-15 од 15.02.2021 Одлука за избор и унапредување бр. 04-85-16 од 15.02.2021 Одлука за избор и унапредување бр.04-85-17 од 15.02.2021 Одлука за избор и унапредување бр.04-85-18 од 15.02.2021 Одлука за избор и унапредување бр. 04-85-19 од 15.02.2021 Одлука за избор и унапредување бр. 04-85 -20 од 15.02.2021

Јавен оглас за Програмата Општинско корисна работа

OKR

Општина Василево и Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, објавија Јавен оглас за вклучување во Програмата Општинско корисна работа. На огласот може да се пријават невработените лица кои се евидентирани во Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија. Јавниот оглас е објавен врз основа на  Договор за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на Република…

Continue reading

Повик за поднесување на понуди (ППП) за набавка на возило за собирање на комунален смет

DSC_1057_1280x851

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP) MSIP-NCB -137-19 Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за набавки за овој проект објавена во изданието на UN Development Business со бр. 767 од 31 јануари, 2010 година (печатено издание) и електронски објавена на 06…

Continue reading

ПОВТОРЕН ОГЛАС за пријавување на кандидати за полагање на испит за авто-такси возачи

1

Комисијата за спроведување на постапката и програмата за полагање  на испитот за добивање на сертификат за авто-такси возач во општина Василево објавува  ПОВТОРЕН ОГЛАС за пријавување на кандидати. Пријавувањето  се врши во архивата на општина Василево. Право на пријавување имаат сите заинтересирани возачи на територијата на општина Василево. Краен рок за пријавување е  23.12.2019 година.…

Continue reading

ОГЛАС за пријавување на кандидати за полагање на испит за авто-такси возачи

1

Комисијата за спроведување на постапката и програмата за полагање  на испитот за добивање на сертификат за авто-такси возач во општина Василево објавува, ОГЛАС за пријавување на кандидати  Пријавувањето  се врши во архивата на општина Василево. Право на пријавување имаат сите заинтересирани возачи на територијата на општина Василево. Краен рок за пријавување е 04.12.2019 година. Полагањето…

Continue reading