СООПШТЕНИЕ за прекин и пренасочување на сообраќајот на локалниот пат Ново Владевци – Старо Владевци

izmenet rezim na soobrakaj

Почитувани,

Поради изведување на градежни работи на локалниот пат Ново Владевци – Старо Владевци, во периодот од  петок, 26.11.2021 година од 07,00 часот наутро, до недела навечер,   28.11.2021 ,  ќе има прекин  на сообраќојот и истиот ќе се врши по околниот земјен пат.

Имајќи го предвид крајниот бенефит од реализацијата на овој проект, општина Василево како инвеститор очекува фер однос и разбирање од засегнатите учесници сообраќајот  во  наведените денови.

 

Со почит,

Општина Василево

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail