Во недела еко акција „Чисти ридови за сите“

za cisti ridovi

Општина Василево се приклучува на еко акцијата „Чисти ридови за сите “, која ќе се спроведе во недела  на 26.03.2023 година
Еко акцијата ќе се одвива на локацијата Брана Турија.
Ги повикуваме  граѓаните   да ни се придружат.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail