Градоначалникот Андонов во Сушево по повод новиот објект на МЗ

15_576x768

„Денес, на денот кога се празнува Свети Јован Златоуст, присуствував на осветување на новиот објект на месната заедница во населеното место Сушево“, напиша ан својот ФБ профил градоначалникот на општина Василево Славе Андонов, https://www.facebook.com/vasilevo24, к ој на покана од жителите од ц. Сушево беше дел од црковниот обред на осветување на објектот.

„Денес е посебен ден за Сушево бидејќи добиваат објект кој долго време го очекуваа.Честитки за жителите и за нивната организираност и посветеност во развојот на нивното населено место.Овој објект ќе биде користен и од страна на месната заедница но и од нашата гордост КУД ,,Сушевски Бисери”. Благословено нека е“, стпои во објавата на градоначалникот Андонов.

1_950x768 3_950x7688_950x76811_1024x7685_950x76812_576x768

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail