ИЗВЕСТУВАЊЕ од ЈПКД Турија за прекин во водоснабдувањето

LOGO-Opstina-Vasilevo-horz

Се известуваат жителите на Општина Василево, кои со вода се снабдуваат од регионалниот водовод Василево, Ангелци, Градашорци,   дека поради дефект на цевковод од филтер станица Ташли Баир, во текот на денот ќе дојде до прекин на водоснабдувањето.

Снабдувањето со вода ќе се нормализира по санирањето на дефектот, на  што интензивно се работи.

Ви благодариме на разбирањето.

ЈПКД Турија п.о Василево
ВД Директор
Славица Василевска

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail