Во четврток, крводарителска акција во Василево

SAM_9973

Во четврток, 11.06.2015 година, во организација на Црвен крст – Струмица, Заводот за трансфузициона медицина и општина Василево, ќе се спроведе крводарителска акција. Акцијата ќе се одвива во периодот од 09,00 до 14,00 часот, во просториите на Домот на Културата во Василево.
Организаторите упатуваат апел до граѓаните, да се вклучат во акцијата и на дело да ја покажат својата хуманост.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail