Отворено студио на Телеканал А1 со градоначалникот на општина Василево, г-дин Ванчо Стојанов  

vasilevo-gradonacalnik

Градоначалникот на општина Васлево г-дин Ванчо Стојанов, на 11.06.2015 година беше гостин во контактната емисија Отворено студио на Телеканал А1 со новинарката Катерина Давчева.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail