Дневен ред за 28-ма Седница на Советот на О.Василево

DSCN5467

Утре, 30.06.2015 година, со почеток во 15,00 часот Советот на О.Василево ќе ја одржи 28-мата редовна седница, со единствена точка на дневен ред – Советнички прашања. Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail