Одржана приредба во градинката „Прва радост“

DSCN7910

Вчера, дечињата од градинката „Прва радост“ во Василево, одржаа приредба.
Дечињата од големата група, кои за една недела ќе седнат во училишните клупи, со песнички се збогуваа од градинката и од нивните помали другарчиња. Во исто време упатија покана за добредојде до сите оние дечиња кои се на возраст за во градинка а сеуште не и се придружиле. Пред почетокот на приредбата присутните родители ги поздрави директорката на градинката, г-ѓа Даниела Трајковска.

DSCN7908

DSCN7910

DSCN7913

DSCN7917DSCN7921

DSCN7926DSCN7929

DSCN7934

DSCN7937

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail