Премиерот на Р.Македонија, г-дин Никола Груевски, ја посети општина Василево

11896096_600559836748669_4078611986481308160_n

Премиерот на Р.Македонија, г-дин Никола Груевски ја посети општина Василево. По посетата на локалната самоуправа и средбите и разговорите со граѓаните, посетата продолжи во индустриската зона КО Градошорци и посета на компанијата Евромак.
Премиерот Груевски заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт г-дин Марјан Спасески и градоначалникот на општина Василево, г-дин Ванчо Стојанов, го предадоа во употреба новоизграденото дупло тениско игралиште во с. Ангелци.

11895959_600559866748666_5660414877005993847_n

DSCN8013

DSCN8020

DSCN8021

DSCN8023

DSCN8027

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail