Градоначалникот Стојанов ги израдува првачињата

podaroci (3)

Градоначалникот на општина Василево, г-дин Ванчо Стојанов, денес,30.12.2014 год. во пресрет на Новогодишно – Божиќните празници, ги посети  училиштата во општината и на сите првачиња,  им подари новогодишни пакетчиња.  Со желби за многу здравје, безгрижно детство и успех и знаење им ја честита Нoвата 2015 година, а тие  на свој начин со насмевка и песнички му заблагодарија за подароците и се му посакаа среќна и успешна 2015 година.

podaroci (4)

Градоначалникот Стојанов, традиционално, секоја година на најмалите ученици – првачињата,  на овој начин со новогодишни пакетчиња им ги честита празниците и им ја разубавува годината што иде.

podaroci (1)

podaroci (2)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail