СООПШТЕНИЕ

DSC_0230

Општина Василево информира дека регионалниот пат А4 – Вељуса во делот на с. Ангелци,  во среда, четврток и петок, односно 05, 06 и 07 април 2017 година,   во периодот од 10 до 16 часот, поради изведба на градежни активности (асфалтирање) ќе биде затворен за сообраќај.

Се информираат граѓаните во наведениот период како алтернатива да го користат  патот  преку Вељуса.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail