Дневен ред за 57-ма седница

DSCN5467

На 30.08.2017 година (вторник) со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе ја одржи 57-мата Седница. За работа на Седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Предлог – Одлука за утврдување на места на кои е дозволено да се истакнат изборни плакати за изборите во 2017 година со обезбедени еднакви услови на сите организатори на изборната кампања во општина Василево.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail