Свечена седница на Советот на општина Василево

DSCN5467

По повод одбележувањето на 21 година од постоењето на општина Василево, во петок, 15.12.2017 година Советот на општина Василево ќе одржи Свечена седница.

Свои обраќања ќе имаат претседателот на советот, Крсте Панев и градоначалникот на општината,  Марјан Јанев.

Свечената седница ќе се одржи во малата сала на хотелот Мис Стон со почеток во 13,00 часот.

DSC_1414 (Medium)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail