Првачињата добија новогодишни пакетчиња

DSC_0098 (Medium)

Градоначалникот на општина Василево Марјан Јанев, заедно со претседателот на општинскиот Совет,  Крста Панев, денес на првачињата од општина Василево им посакаа среќна Нова година подарувајќи им Новогодишни пакетчиња. „Бидете здрави, среќни и весели во Новата 2018 година. Учете вредно, почитувајте ги родителите и наставниците, дружете се и уживајте во детските игри“ им посака градоначалникот Јанев на првачињата, кои  го поздравија со неколку новогодишни песнички и подарок хартиена новогодишна круна.

Општина Василево и годинава  со новогодишни пакетчиња ќе им ги разубави престојните поразници и на учениците во ПОУ „Климент Охридски“ од Ново Село.

DSC_0074 (Medium)

DSC_0088 (Medium)

DSC_0090 (Medium)

DSC_0091 (Medium)

DSC_0096 (Medium)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail