Закажано продолжението на 6-та Седница на Советот на О.Василево

DSCN5467

Продолжението на шестата седница на Советот на општина Василево е закажана за в среда 28.02.2018 година, со почеток во 12 00 часот, во просториите на Домот на Културата во Василево.

Седницата започна и  требаше да се одржи на 19.02.2018 година, кога поради спротивставените  ставовите на Советничките групи на Коалициите на СДСМ и ВМРО ДПМНЕ околу дополнувањето на дневниот ред, Советниците од Коалицијата на ВМРО ДПМНЕ ја напуштија Седницата по што, поради немање кворум за работа, претседателот на Советот, Крсте Панев ја прекина.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail