Интервју на градоначалникот Марјан Јанев за МИА

DSC_0770 (Medium)

Градоначалникот на општина Василево, Марјан Јанев даде интервју за Македонската информативна агенција (МИА) во кое  проговори за состојбата во која ја затекна општината, за проблемите со кои се соочи уште на самиот почеток но и за предизвиците, плановите и тековните активности со кои ќе се подобрат условите за живот на граѓаните  во општина Василево.

Интервјуто може да се прочита на следниот линк:

http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/279/134159591

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail