Почина Илчо Колев, претседателот на Совет на општина Василево

kolev (1)

На 24.01.2015 ненадејно почина Илчо Колев, претседател на Совет на општина Василево. Колев е роден 1963, татко на две деца. Работеше во Министерството за Земјоделие. Во 2013 година беше избран за советник во Советот на Општина Василево, а иста година е изгласан и за претседател на Советот.

Комеморативната седница ќе се одржи во недела, 25 јануари 2015 година, со почеток во 11.30 часот во салата на Советот. Погребот ќе биде во 14.00 часот на гробиштата во Пиперево.

10472096_10152992032983957_54653736857367556_n

ИЛЧО КОЛЕВ (1963-2015)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail