Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по УП за с.Ангелци

LOGO, Opstina Vasilevo

Општина Василево организира јавна презентација и јавна анкета по УП за село Ангелци изработен од ДП ВИЗУРА ДООЕЛ од Струмица. Интегралниот текст на Соопштението може да го прочитате на линкот во продолжение:

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за УП за с. Ангелци

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail