Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по УП за с. Градошорци

LOGO, Opstina Vasilevo

Општина Василево организира јавна презентација и јавна анкета по УП за село Градошорци изработен од ДП ВИЗУРА ДООЕЛ од Струмица.  Интегралниот текст на Соопштението може да го прочитате на линкот во продолжение:

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по УП за с. Градашорци

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail