Покана за Програмата Општо-корисна работа

LOGO, Opstina Vasilevo

Тимот на Програмата Општо –корисна работа упатува покана за учество во Програмата за 2019 година. Како што стои во поканата во рамки на подготвителните активности поврзани со ОКР  планирано е одржување на серија дводневни настани со цел поддршка при дизајнирање на предлог-програмите, согласно издвоените приоритетни области од страна на жителите на општината.

Работилниците „Иновативни социјални услуги- шанса за сите“, закажани се за следниве термини:

08.05. – 09.05. 2019 во Дојран хотел Романтик

13.05 – 14-05. 2019 во Скопје, хотел Континентал

16.05 – 17.05. 2019 во Струга, хотел Дрим

Во продолжение Поканата со сите информации и линкови на кои заинтересираните може дополнително да се информираат.

OKR-2019

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail