Започна пријавувањето за меморијалниот турнир во мал фудбал Ч`крче во Пиперево

11111111

Ги известуваме љубителите на мал  фудбал дека започна пријавувањето за турнирот во мал фудбал   Ч`крче што се одржува во населеното место Пиперево.  Покровител на турнирот на општина Василево.

Право на учество и пријавување на свои екипи имаат сите жители на Струмичкиот регион и пошироко.

Пријавувањето е до 11.07.2019 година (четврток). Ждребањето ќе се изврши во петок, 12. 07.2019 година.

Котизацијата за учество за сениори изнесува 2 500 денари а за кадети 1 000 денари.

Турнирот ќе започне во сабота на 13.07.2019 година.

За дополнителни информации заинтересираните може да се обратат кај организаторот на телефонските броеви: 071 933 848 и 070 645 102

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail