ИЗВЕСТУВАЊЕ за Измена на терминот за пријавување учество на Новогодишно-Божиќниот турнир во мал фудбал, Василево 2019/2020

turnir

Почитувани,

Од име на организаторот на Новогодишно-Божиќниот турнир во мал фудбал, Василево 2019-2020, Ве известуваме дека рокот за пријавување учество во турнирот и стартот на натпреварите се пролонгираат. Пријавувањето ќе трае до 20.12.2019 година до 16.00 часот, а почетокот на турнирот ќе биде наредниот ден, на 21.12.2019 година.
Одредувањето на паровите за игра ќе се изврши на 20.12.2019 во 17.00 часот во просториите на Спортска сала во Василево. Останатите правила остануваат исти.
Котизацијата за учество изнесува 5000 денари.
Екипите треба да бројат од 6 (шест) до максимум 10 (десет) играчи, со право на учество во својот состав до најмногу 2(двајца) професионални играчи.
Вкупниот награден фонд изнесува 200 000 денари.
Натпреварите ќе се играат во спортската сала на ООУ„Гоце Делчев“ во Василево, со почеток од 18.00 часот.
За пријавување учество и дополнителни информации заинтересираните треба да се обратат кај организаторите на турнирот на еден од следните телефонски броеви 071 239 344 и 076 404 090.
Турнирот се одржува под покровителство на општина Василево и градоначалникот Марјан.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail