Свечена седница на Советот на општина Василево

LOGO, Opstina Vasilevo-horz

По повод 23-годишнината од конституирањето на Советот на општина Василево и оснивањето на ЕЛС Василево, во понеделник, 16.12.2019 Советот на општина Василево ќе одржи Свечена седница.

Свои обраќања на седницата ќе имаат претседателот на Советот на општина Василево  Крсте Панев и  градоначалникот на општина Василево Марјан Јанев.

Седницата ќе започне во 11,00 часот, а ќе се одржи во  ресторанот Ројал парк, Струмица.

za sajt

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail