ПОВТОРЕН ОГЛАС за пријавување на кандидати за полагање на испит за авто-такси возачи

1

Комисијата за спроведување на постапката и програмата за полагање  на испитот за добивање на сертификат за авто-такси возач во општина Василево објавува  ПОВТОРЕН ОГЛАС за пријавување на кандидати.

Пријавувањето  се врши во архивата на општина Василево.

Право на пријавување имаат сите заинтересирани возачи на територијата на општина Василево.

Краен рок за пријавување е  23.12.2019 година.

Полагањето ќе се изврши во просториите на општина Василево  на ден  26.12.2019 година со почеток во 12,00 часот.

 

Општина Василево,

Комисија за спроведување на постапка за полагање

на испит за добивање на сертификат

за авто-такси возач

Претседател,

Бранко Андонов

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail