Новогодишно-Божиќна честитка од градоначалникот на општина Василево

FVG_3932_1_1280x853

Почитувани сограѓани!

Кога зад нас ја оставаме Старата и со многу надеж,  планови и очекувања  ја дочекуваме Новата година, искрено и од се срце Ви посакувам исполнување на сите ваши желби и поставени  цели.

Зад нас е година на многу реализирани планови и проекти, на многу завршени задачи и стекнати искуства;  Година во која заеднички планиравме и работевме на подобрување на целокупниот амбиент во кој се одвива нашето секојдневно живеење.

Зас нас е година на многу успешно исполнети задачи  и постигнати цели, но и година на многу предизвици кои допрва,  заеднички  како и досега ќе ги реализираме.

Новогодишно-Божиќните празници се најубавиот период од годината, кога заедно со своите најблиски славејќи за  успесите и постигнатото,  со оптимизам  гледаме во иднината и му се радуваме на новото.

Со убава желба и позитивна мисла да зачекориме во годината што иде, и да си посакаме успешна да ни биде.

Од мое лично име и од име на општина Василево, искрено и од се срце, Ви  посакувам  да бидете  сите здрави и живи, среќни и весели,  и во хармонија и слога да ги поминеме празниците што идат.

 Ви посакувам среќна и бериќетна Нова 2020 година и весели Божиќни празници.

Општина Василево

Градоначалник

Марјан Јанев

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail