ИЗВЕСТУВАЊЕ за промена на работното време на општина Василево

LOGO, Opstina Vasilevo

Општина Василево,  ги известува граѓаните дека,  поради новонастанатата состојба со корона вирусот (Ковид-19), почнувајќи од 19.03.2020 година(четврток), општинската администрација ќе работи со изменето работно време односно од  09,00 часот до 14,00 часот.

За сите евентуални  промени кои би се однесувале  на работењето на општинската администрација, граѓаните ќе бидат навреме информирани.

Со почит,
Општина Василево
Градоначалник
Марјан Јанев
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail