Дезинфекција на јавните површини во општина Василево

5_1024x576

Денес, општина Василево изврши дезинфекција на јавните површини и на улиците каде што има најфреквентен сообраќај.  Извршена беше и дезинфекција  на просториите на локалната самоуправа, институција која најчесто ја посетуваат граѓаните. Наредните денови истата активност ќе продолжи и во основните општински училишта во секое населено место и во детската градинка во општина Василево. Целта е  превентивна заштита од корона вирусот.

5_1024x576

3_1024x768

4_1024x768

6_1024x768

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail