ЈПКД „Турија“ изврши дезинфекција на јавните површини

naslov

Денес, општина Василево, согласно препораките и насоките од Владата на РСМакедонија,  а заради превенција и заштита од Корона вирусот (COVID -19),   изврши дезинфекција на  јавните површини на територијата на општината.  Активноста  на терен ја реализираше  ЈПКД „Турија“ Василево, со ангажирање на сопствените ресурси.

6_1024x768

1_1024x768

3_1024x768

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail