Маркети и продавници кои ќе работат за време на продолжениот полициски час

забрането движење

Почитувани сограѓани!

Општина Василево и Општинскиот кризен  штаб како надлежни субјекти  Ве информираат кои стопански субјекти, односно продавници и  маркети   ќе работат односно ќе бидат достапни за време на продолжениот полициски час за време на викендот.

По принципот на порачки по телефон и достава до домашна адреса  ќе работат следниве трговски  субјекти:

маркети

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail