Честитка по повод Рамазан Бајран од градоначалникот Јанев

cestitka, Bajram

Градоначалникот на општина Василево Марјан Јанев по повод празникот Рамазан Бајрам, од свое лично име и од име на општина Василево, на припадниците од Муслиманска вероисповед им го честиташе празникот:

„На сите наши сограѓани, другари, колеги, пријатели од Муслиманска вероисповед им го честитаме празникот Рамазан Бајрам со желби за среќа, здравје и берикет во нивните семејства“,  им посака градоначалникот Јанев на своите сограѓани од Муслиманска вероисповед.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail