СООПШТЕНИЕ од ЈПКД „Турија“, Василево – утре населеното место Василево, без вода

111

ЈПКД „Турија“, Василево, ги известува жителите на населеното место Василево, дека на ден 02.06.2020 година (вторник), поради дефект на главниот цевковод, ќе биде прекинато водоснабдувањето.

Прекинот ќе започне во 07,00 часот и ќе трае се до отстранување на дефектот.

 Со почит
ЈПКД  „Турија“ Василево
в.д директор
Зоранчо Ѓорѓиев
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail