Дневен ред за 34-та Седница на Советот на Општина Василево

DSCN5467

На ден 17.06.2020 година (среда) со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе ја одржи 34-та седница.  За работа на седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Донесување на Одлука по барање поднесено од Саво Василев од с. Ангелци;
  2. Предлог-програма за измена и дополнување на Програмата за урбанистички планови во општина Василево за 2020 година.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail