Јавна расправа/видеоконсултација План за управување со животната средина

LOGO-Opstina-Vasilevo-horz

Општина Василево, согласно законската регулатива,  а за потребите за реализација на Проектот: Надградба на пат кој ги поврзува н.м Ново Владевци и н.м Старо Владевци, повикува на Јавна расправа/видеоконсултација  по  Планот за управување со животната средина и  социјални аспекти.

Целокупната документација е на линковите во продолжение:

Известување за јавна расправа

Дневен ред за јавна расправа

ESMP Vasilevo MK_22.9.20_SPA

 ESMP_Project_Vasilevo_ENG_22.9.20_SPA

Формулар за коментари

Во  видеоконференцијата може да учествуваат сите заинтересирани правни и физички лица. За учество треба да достават своја e-mail адреса во општина Василево.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail