Божиќна честитка од градоначалникот на општина Василево

FVG_3932_1_1280x853

Почитувани верници од Православна вероисповед,

Од мое лично име и од име на општина Василево  Ви го честитам  големиот Христијански празник, Рождение Христово – Божиќ.

Деновите кога го славиме   раѓањето Христово,   посакувам позитивната мисла,  искрената намера и надежта за општото  добро да бидат ваши сопатници.

Многу здравје  на сите Вас и вашите најблиски.  Да сте ми  сите живи и здрави и да му се радуваме на животот.

Честит Божиќ,

Општина Василево,
Градоначалник
Марјан Јанев
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail