Јавен конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктори за Попис 2021

Logo_mk_stat

Јавниот конкурс за реонски попишувачи и реонски инструктури за Пописот на населението, домаќинствата, и становите во Република Северна Македонија, 2021 можете да го отворите на линкот во продолжение:
Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори за Попис 2021

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail