Дополнителен трет Конкурс за попишувачи

Лого статистика

Државниот завод за статистика на Република Северна Македонија распиша дополнителен, трет конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори. Во продолжение е интегралниот текст на Конкурсот:

Дополнителен трет конкурс за попишувачи

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail