СООПШТЕНИЕ од ЈПКД „Турија“, Василево за прекин во водоснабдувањето

вода

ЈПКД„Турија“, Василево ги известува граѓаните на населеното место Василево, корисници на вода од регионалниот систем за водоснабдување, дека утре, 10.06.2021 година, во периодот од 10,00 до 13,00 часот ќе има прекин во снабдувањето со вода.  Причината за прекинот, како што информираат од ЈПКД„Турија“ е извршување на работни активност на водоводната мрежа и   апелираат  до граѓаните да имаат разбирање за состојбата и навреме да се снабдат со вода за евентуални неопходни потреби.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail