Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори

Logo_mk_stat

Државниот завод за статистика објави Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и и инструктори за Пописот на населението, домаќинствата, и становите во Република Северна Македонија, што ќе се одржи во периодот од   05-30.09.2021 година.

Ги покануваме сите заинтересирани да  се пријават  и да земат учество во спроведувањето на оваа активност, која е од особено за значење за сите идни планови и проекции за развојот на државата.

Конкурс за реонски попишувачи и инструктори

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail