Распоред за ревакцинација на терен

3

 

Ги известуваме граѓаните на населените места во општина Василево, кои се вакцинираа во своите населени места дека ревакцинацијата ќе се врши по следниот распоред:

Дата Населено место
18.08.2021 Василево
19.08.2021 Ангелци, Градашорци
20.08.2021 Седларци, Едрениково
23.08.2021 Владевци
24.08.2021 Сушево
25.08.2021 Дукатино, Радичево
26.08.2021 Висока Маала
27.08.2021 Нова Маала, Добрашинци
30.08.2021 Чанаклија, Пиперево

Локациите и термините остануваат  непроменети и се исти како и за вакцинацијата.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail