Рокот за пријавување кандидати за попишувачи и инструктури повторно продолжен

Logo_mk_stat

Рокот за пријавување кандидати за попишувачи и инструктори за спроведување на пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија, 2021 година, е продолжен и истиот ќе трае до 17.08.2021 година.

Во продолжение е официјалното Известување од Државниот завод за статистика.

Известување

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail