Рокот за пријавување кандидати за Попис 2021 продолжен до 25.08.2021

Logo_mk_stat

Почитувани,

Од Државниот завод за статистика на РСМ известуваат дека рокот за пријавување кандидати за реонски инструктори и попишувачи е продолжен до 25.08.2021 година.

Во продолжение може да го погледнете Известувањето добиено од Државниот Завод за статистика: 20210818_152853

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail