Детската градинка „Прва радост“, Василево доби донација играчки

Градоначалникот на општина Васиево Славе Андонов, со своите соработници  беше гостин во детската градинка „Прва радост“, Василево, каде на дечињата им подели играчки донирани од приватна компанија.

Играчките измамија насмевки кај дечињата и задоволство кај воспитувачките за кои играчките се средство и алатка во реализирањето на планираните воспитно едукативни содржини и активности кои се составен дел од престојот на дечињата во градинката.

Благодарност до донаторот изразија  градоначалникот на општина Василево Славе Андонов и директорот на градинката Игорчо Илиев.

DSC_0173_1024x681 DSC_0176_1024x681 DSC_0179_1024x681 DSC_0181_1024x681 DSC_0185_1024x681 DSC_0188_1024x681 DSC_0201_1024x681 DSC_0202_1024x681 DSC_0210_1024x681 DSC_0213_1024x681

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail