Свечена седница на Советот на општина Василево

На 16.12.2022 година (петок) со почеток во 12,00 часот, во салата на хотелот Мис Стон, Советот на општина Василево ќе одржи свечена седница.

За работа на Седницата предложен е следниот дневен ред:

  1. Отварање на Свечената седница на Советот на општина Василево
  2. Обраќање на Претседателот на Советот на општина Василево
  3. Обраќање на Градоначалникот на општина Василево
  4. Коктел

Повод за одржувањето на Свечената седница е 26-годишнината од одржувањето на Првата конститутивна седница и формирањето на Советот на општина Василево.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail