Санација на дупките на локалниот пат Стар пат Василево – Пиперево

Локалната самоуправа Василево  изврши санација на локалниот пат Стар пат Василево – Пиперево, со пополнување на дупките со бетон.

Активноста беше  во организација и координација на општина Василево.

Градоначалникот на општинааа Василево, Славе Андонов, беше на лице место каде изврши увид во текот и динамиката со која се одвиваат активностите.

Активноста предизвика прекин во одвивањето на сообраќојот на наведената делница, за што граѓаните преку соопштение, https://opstinavasilevo.gov.mk/?cat=18 навреме беа информирани.

DSC_0146_1024x681 DSC_0149_1024x681

DSC_0140_1024x681

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail