Прскање против комарци

Почитувани сограѓани,

Ве информираме дека на ден 30.07. 2017 година (недела) во раните утрински часови, во периодот од 04,30 ч.  до 09,30 ч. ќе се изврши авио третирање против комарци.

Доколку временските услови не дозволат да се реализира прскањето, истото ќе се спроведе на 31.07.2017 година во истиот временски период.

Ги известуваме сопствениците на пчелни семејства, во најавениот временски период, да преземаат соодветни мерки за заштита.

Со почит,
Општина Василево

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail