Пријави проблем

Почитувани граѓани, доколку имате било каков проблем кој сакате да го пријавите или сакате да се информирате за нешто поврзано со нашата општина, слободно можете да не контактирате на нашиот емаил opstina_vasilevo@yahoo.co.uk во секое време.

Општина Василево