Општина Василево ќе ги награди оние кои во сабота ќе го извадат светиот крст од водата

DSC_0122

Во сабота по повод големиот Христијански празник Богојавление- Водици, ќе бидат осветени водите низ населените места во општина Василево.

Локалната самоуправа ја продолжува традицијата на наградување на оние кои ќе успеат да го извадат светиот крст од водите.

За најсреќните односно најуспешните, општина Василево обезбеди  награди.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail