СООПШТЕНИЕ за склучен договор за неповратна финансиска помош од Програмата Интерег-ИПА за прекугранична соработка БГ-МК помеѓу О.Струмјани и О.Василево

Announcement_173_MK za veb strana_001Announcement_173_MK za veb strana_002

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail