Вонредна седница на Советот на општина Василево

DSCN5467

Во понеделник, 15.04.2019 година со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе одржи Вонредна седница со единствена точка на дневен ред: Предлог-одлука за сопствено учество на општина Василево за реализација на проектот за регулација на канал во с. Градашорци.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail